Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Filter(s) toepassen

"Top dat het programma op onze actuele behoefte blijft inspelen"

Thomas Bunnik

Directeur/eigenaar Bunnik Plants

"Top dat het programma op onze actuele behoefte blijft inspelen"
Thomas Bunnik

Directeur/eigenaar Bunnik Plants

Thomas Bunnik is directeur/eigenaar van Bunnik Plants, een potplantenkwekerij met 7 vestigingen die wekelijks gemiddeld 600.000 planten produceren. Bunnik Plants zocht een flexibel groeiprogramma voor een groep van 15 medewerkers en vond dat in het Traineeship High Potentials van LOI Zakelijk.

Thomas: “Bij LOI Zakelijk troffen we mensen die meedenken met wat wij onze medewerkers willen bijbrengen. Het leuke is dat niet alles vast staat; medewerkers mogen zelf bepalen waaraan ze behoefte hebben. Door de flexibiliteit van het programma en de goede prijs/kwaliteitverhouding is LOI Zakelijk voor ons de beste match.”

Efficiënt werken met zelfsturende teams

Het programma duurt 2 jaar met een lesdag per kwartaal. De nadruk ligt op doen in de praktijk, met in het eerste jaar focus op LEAN (efficiënt en flexibel) werken, communicatievormen en de eigen persoonlijkheid en die van collega’s beter begrijpen om elkaar te versterken. Bunnik Plants verschuift van een hiërarchische structuur naar zelfsturende teams. ‘Welk werk ligt er en wie kan dit goed’ mogen de teams straks zelf beslissen. “De 15 medewerkers zijn door collega’s als talenten geïdentificeerd. Ze worden nu opgeleid voor een leidinggevende rol in de nabije toekomst. Als ze die ambiëren, is daar ruimte voor.”

Blije medewerkers, blije klanten

Thomas is zeer tevreden over de samenwerking met LOI Zakelijk. “Het klikt, en LOI Zakelijk zorgt dat het blijft klikken gedurende het traject. Over service en meedenken niets dan goeds; prettig dat er ook tussentijds aanpassingen mogelijk zijn. Onze medewerkers zijn enthousiast. Ons voornaamste doel is tevreden mensen in dienst hebben. Wie zelf controle heeft over zijn werk, is gelukkiger, werkt met passie en voldoening, is onze visie. Meer bezieling leidt tot betere service, minder fouten… dat moet meer tevreden klanten opleveren. Is de klant blij, dan is iedereen blij!”