Toon 0 resultaten

LOI op 2e plek beste dienstverlener Trainingen en Opleidingen

 

LOI op 2e plek beste dienstverlener Trainingen en Opleidingen

 

Het vakblad Management Team heeft onlangs de top 100 beste zakelijke dienstverleners van Nederland gepresenteerd. Deze lijst is tot stand gekomen in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor het onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners zijn 24 categorieën diensten gedefinieerd die gebruikelijk zijn om in te kopen. 

De LOI bekleedt een mooie 2e plaats, direct achter Nyenrode Business University, in de categorie Trainingen en Opleidingen. De LOI laat daarmee 15 andere opleiders achter zich.

 1. Nyenrode Business University
 2. LOI
 3. NCOI
 4. Schouten & Nelissen
 5. Avans Hogeschool
 6. Rotterdam School of Management
 7. Open Universiteit
 8. Maastricht University
 9. IBO Business School
 1. NTI
 2. De Baak
 3. AOG School of Management
 4. GITP
 5. TiasNimbas
 6. Boertien Vergouwen Overduin
 7. Alex van Groningen
 8. TSM Business School

Bron: mt.nl

Score op basis van aanbevelingen en favoriete keuze

De score is bepaald op basis van aanbevelingen en de favoriete keuze van MT-lezers. Aan hen is gevraagd welke zakelijke dienstverleners zij op hun beslissingsgebied zouden aanbevelen, en deze dienstverleners te ranken en te beoordelen op klantgerichtheid, excellente uitvoering en productieleiderschap. Op basis van deze scores zijn rangordes opgesteld binnen elk van de 24 categorieën én over de gehele groep dienstverleners, de MT100 ‘overall’. Van al deze zakelijke dienstverleners staat de LOI in de MT100 op de 43e plek. Meer weten? Kijk op mt.nl