Toon 0 resultaten

Nelleke van der Zwan – Business Unit Manager

“De deur staat bij iedereen open”

Nelleke van der Zwan werkt al meer dan 10 jaar in het onderwijs en sinds februari 2016 voor de LOI. Nelleke is in eerste instantie begonnen als Interim Programmamanager MBO en werkt nu als Business Unit Manager van het  MBO College en Cursussen.

“Als Business Unit Manager is geen dag hetzelfde. Ik heb vaak intern overleg met mijn team of andere afdelingen zoals het examenbureau, stagebureau of marketing. Verder heb ik met enige regelmaat externe afspraken met brancheorganisaties, andere opleiders en externe ontwikkelaars. Mijn werkzaamheden zijn heel verschillend, dat maakt mijn werk ook zo leuk!

Naast dat ik heel tevreden ben met mijn functie, vind ik de LOI een heel prettige werkgever om voor te werken. De deur staat bij iedereen open en de sfeer is heel goed. We werken hier met veel jonge en enthousiaste mensen. Wat ik ook heel bijzonder vind, is dat je bij de LOI als werknemer ook kunt studeren. Ik heb zelf naast mijn werk de opleiding HBO Leidinggeven afgerond. Erg pittig, maar wat je leert kun je direct toepassen. Een aantal mensen uit mijn team volgt ook een studie naast hun baan. Zo’n studie volg je natuurlijk om jezelf te ontwikkelen maar ook om te ervaren wat een LOI-student ervaart. Dat vind ik heel bijzonder!”

Nelleke van der Zwan – Business Unit Manager

Raymond Botermans - HR-adviseur Preventie en Verzuim

“Ik krijg echt energie van de vibe die hier hangt.”

Na een aantal jaar in het verzuim bij o.a. het UWV en verschillende arbodiensten, stapte Raymond Botermans over naar de LOI waar hij aan de slag ging als HR-adviseur Preventie en Verzuim. Een nieuwe werkgever, waar hij zich meteen thuisvoelde.

“Wat me heel erg aanspreekt bij de LOI, is het familiegevoel. We doen vrijwel alles in eigen beheer, dat vind ik mooi. Van de schoonmakers tot de directie, iedereen is je directe collega en je hebt met iedereen contact. Natuurlijk is er een bepaalde hiërarchie, maar je kunt zo bij iedereen binnenstappen. Heel bijzonder voor een bedrijf dat bijna 400 mensen in dienst heeft!

De LOI biedt medewerkers veel ruimte. Ruimte om hun functie in te vullen, maar ook ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien. Dat heb ik zelf gemerkt toen ik hier begon en ook in mijn functie als HR-adviseur houd ik me er veel mee bezig. Ik ben bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de opleidingen die werknemers volgen. Kennis opdoen is immers een manier om jezelf steeds verder te verbeteren.

Die wil om te verbeteren zit bij de LOI echt in de genen. Niet voor niets is de LOI een sterk merk dat al een hele tijd bestaat. De drive om het steeds beter en beter te willen doen, draagt daar zeker aan bij. Die drive, die vibe, die voel je hier ook op alle afdelingen en op elk functieniveau. Ik krijg daar echt energie van!”

HR-adviseur Preventie en Verzuim

Interesse? Bekijk onze vacatures

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent voor diverse functies, in loondienst of als freelancer. Kijk nu of jij onze organisatie kan komen versterken! Heb je interesse in een van onze functies? Reageer dan snel. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Functies bij de LOI Freelance functies