Toon 0 resultaten

Nelleke van der Zwan – Business Unit Manager

“De deur staat bij iedereen open”

Nelleke van der Zwan werkt al meer dan 10 jaar in het onderwijs en sinds februari 2016 voor de LOI. Nelleke is in eerste instantie begonnen als Interim Programmamanager MBO en werkt nu als Business Unit Manager van het  MBO College en Cursussen.

“Als Business Unit Manager is geen dag hetzelfde. Ik heb vaak intern overleg met mijn team of andere afdelingen zoals het examenbureau, stagebureau of marketing. Verder heb ik met enige regelmaat externe afspraken met brancheorganisaties, andere opleiders en externe ontwikkelaars. Mijn werkzaamheden zijn heel verschillend, dat maakt mijn werk ook zo leuk!

Naast dat ik heel tevreden ben met mijn functie, vind ik de LOI een heel prettige werkgever om voor te werken. De deur staat bij iedereen open en de sfeer is heel goed. We werken hier met veel jonge en enthousiaste mensen. Wat ik ook heel bijzonder vind, is dat je bij de LOI als werknemer ook kunt studeren. Ik heb zelf naast mijn werk de opleiding HBO Leidinggeven afgerond. Erg pittig, maar wat je leert kun je direct toepassen. Een aantal mensen uit mijn team volgt ook een studie naast hun baan. Zo’n studie volg je natuurlijk om jezelf te ontwikkelen maar ook om te ervaren wat een LOI-student ervaart. Dat vind ik heel bijzonder!”

Nelleke van der Zwan – Business Unit Manager

Nick van Wezenberg – eCommerce Marketeer

“De LOI heeft veel vertrouwen in haar werknemers”

Nick van Wezenberg is eCommerce Marketeer en naast deze functie druk met werkzaamheden voor de OR en Arbocommissie.

“Samen met het eCommerce team richt ik mij op het monitoren en optimaliseren van het eCommerce platform ten behoeve van de vindbaarheid van de websites, gebruiksvriendelijkheid en web conversies. Vanaf mijn eerste gesprek bij de LOI had ik al een heel positief gevoel. Er heerst een heel informele en prettige werksfeer en dat ervaar ik vanaf het eerste moment. Ondanks dat het bedrijf zo groot is qua naam en medewerkers, is het toch heel familiair. Dat voel je aan alles én dat werkt ook zeker mee in de dagelijkse werkzaamheden die je verricht. 

Er zijn hier best een aantal mensen al heel wat jaar in dienst, dat zegt ook zeker wat over de kracht van het bedrijf. De LOI heeft veel vertrouwen in haar werknemers. Ik heb bijvoorbeeld een vast contract gekregen, iets wat bij andere bedrijven en vooral in deze tijd vaak wat moeizamer gaat. Verder hebben we goede arbeidsvoorwaarden zoals veel vrije dagen wat ook zeker een pluspunt is.”

Nick van Wezenberg – eCommerce Marketeer

Interesse? Bekijk onze vacatures

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent voor diverse functies, in loondienst of als freelancer. Kijk nu of jij onze organisatie kan komen versterken! Heb je interesse in een van onze functies? Reageer dan snel. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Functies bij de LOI Freelance functies