Flexibel studeren en alle begeleiding die je nodig hebt

Wordt het niet eens tijd voor LOI? Want bij de LOI studeer je op de meest flexibele manier. Je kiest je eigen tempo en bepaalt zelf hoe je studeert. Of je nu kiest voor een thuisstudie of Klassikaal+, je wordt altijd begeleid door topdocenten uit het werkveld. Kies uit ruim 900 opleidingen. Van korte cursussen en programma’s tot volledig MBO en HBO. Start direct en groei door.

  • Studeer naar keuze flexibel thuis of via LOI Klassikaal+.
  • Altijd persoonlijke begeleiding door ervaren docenten.
  • Van korte cursus tot volledig MBO en HBO.

Vind je opleiding in 4 stappen

LOI VIP Deals: Profiteer van kortingen van meer dan 70%

Schrijf je vóór 1 april 2024 in voor een LOI-opleiding en krijg een jaar lang toegang tot het online platform met VIP Deals. Hier vind je hoge kortingen op honderden producten en uitjes. Van een noise cancelling koptelefoon, smartwatch en espressomachine tot stedentrips, bioscoopvouchers of sauna’s. Scoor de beste deals op populaire merken en loop nooit meer voordeel mis. Bekijk het aanbod en schrijf je snel in.

  • Honderden euro's voordeel.
  • De beste deals op topmerken.
  • Regelmatig nieuwe producten.

Naar LOI VIP Deals

Studeer thuis of via LOI Klassikaal+

Je bepaalt zelf welke studiemethode het beste bij je past. Wil je alle vrijheid en je eigen tempo bepalen? Dan is een thuisstudie met online begeleiding ideaal. Heb je behoefte aan meer regelmaat en contact met medestudenten? Kies dan voor LOI Klassikaal+ en volg iedere 3 weken een bijeenkomst. De ene keer op locatie, de andere keer online.

Alles over thuisstudie Alles over LOI Klassikaal+