Pedagogisch beleidsmedewerker/coach

Vakgebied

Pedagogisch beleidsmedewerker/coach
Verwacht

Bijscholing voor pedagogisch medewerkers die in het bezit zijn van een MBO 4-diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

In het kort

Bijscholing voor pedagogisch medewerkers die in het bezit zijn van een MBO 4-diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

Lesgeld thuisstudie
8 x € 209,00
Lesgeld klassikaal
8 x € 299,00
Studieduur
8 maanden
Benodigde vooropleiding
MBO 4-Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Binnenkort verwacht

Ben je in het bezit van een MBO 4-diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker en werkzaam in de kinder- of buitenschoolse opvang? En wil je je laten bijscholen op het gebied van pedagogiek? Dan is de cursus Pedagogisch beleidsmedewerker/coach een goede keuze! Binnen acht maanden word je opgeleid tot pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Wil je je alleen focussen op het vakgebied coach of juist de beleidsmatige kant? Kies dan voor een opleiding die zich richt op een van deze twee gebieden. Deze opleidingen zijn afgeleid van de volledige opleiding en hebben een studieduur van vier maanden.

Tijdens deze opleiding komen drie modules aan bod. In de module Algemene coachingsvaardigheden leer je hoe je met succes een coaching traject moet doorlopen én hoe je coaching op een effectieve manier kunt vormgeven. De module Pedagogisch coachen gaat dieper in op de specifieke vaardigheden die je in je rol als pedagogisch coach in de kinderopvang nodig hebt. Zo maak je o.a. kennis met verschillende leerstijlen. De module Pedagogiek richt zich op de ontwikkeling van het kind van 0 – 13 jaar in relatie tot het pedagogisch beleid waarin pedagogische doelen, pedagogische stromingen en pedagogisch handelen beschreven staan. De cursus Pedagogisch beleidsmedewerker behandelt de module Pedagogiek en tijdens de cursus Pedagogisch coach komen de modules Algemene coachingsvaardigheden en Pedagogisch coachen aan bod.

Let op: je bent alleen toelaatbaar als je bij start van de cursus in het bezit bent van een MBO 4-diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Daarnaast is het van belang dat je werkzaam bent in de kinder- of buitenschoolse opvang aangezien je tijdens deze opleiding aan de slag gaat met opdrachten gericht op de praktijk.

Daarom kies je voor de cursus Pedagogisch beleidsmedewerker/coach

  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal.
  • Studeer naar keuze thuis of klassikaal.
  • Behaal een branche-erkend diploma.

Meld je aan via de button en je wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden van de startdatum.