Werken met baby's in de kinderopvang

Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Vakgebied

Werken met baby's in de kinderopvang
Verwacht

Vanaf 2018 stellen veel kinderopvangorganisaties pedagogisch medewerkers de scholingseis voor werken met baby’s verplicht als ze op een babygroep willen staan.

In het kort

Vanaf 2018 stellen veel kinderopvangorganisaties pedagogisch medewerkers de scholingseis voor werken met baby’s verplicht als ze op een babygroep willen staan.

Thuis studeren
3 x € 119,00
Studieduur
3 maanden
Diploma
LOI-certificaat
Benodigde vooropleiding
Geen
Binnenkort verwacht

Wat heeft een baby allemaal nodig tijdens een dag in het kinderdagverblijf? Hoe kun je in een groep baby’s iedere baby genoeg aandacht geven? En welke activiteiten kun je eigenlijk met baby’s doen? Deze vragen worden onder andere behandeld in de cursus Werken met baby's in de kinderopvang. Verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de pedagogiek, ontwikkeling en zorg gericht op baby’s (leeftijdscategorie van 0 tot 2 jaar). Baby’s hebben een specifieke begeleiding nodig op het gebied van non- en preverbaal communiceren, lichaamsverzorging en ontwikkelingsgerichte activiteiten.

Deze cursus is geschikt voor mensen die al in de kinderopvang werken, actief als gastouder werken of voor pedagogisch medewerkers die zich willen specialiseren als babyleidster. De vijf hoofdonderwerpen die tijdens deze opleiding aan bod komen zijn: de ontwikkeling van een baby, communiceren met een baby, de verzorging van een baby, een baby begeleiden op de groep en ontwikkelingsgerichte activiteiten aanbieden. Na afronding ken je jouw invloed op het welzijn en de ontwikkeling van baby’s. Vanaf 2018 stellen veel kinderopvangorganisaties pedagogisch medewerkers de scholingseis voor werken met baby’s verplicht als ze op een babygroep willen staan.

Meld je aan via de button en je wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden van de startdatum.

Nog dagen! Laatste dag! Actie verlengd!
Aantrekkelijke tijdschriftenactie

Tijdelijk ontvang je bij inschrijving een BladCadeau t.w.v. € 50,- voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast.
Meer over deze actie