Associate degree Projectleider techniek

Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Vakgebied

Associate degree Projectleider techniek

In het kort

In het kort
Type
Associate degree (Ad)
Diploma
Ad-getuigschrift
Erkenningen
NVAO, ministerie van OCW, ITK

LOI Hogeschool en de Hanzehogeschool Groningen werken samen bij het onder de aandacht brengen van de mogelijkheden om een bacheloropleiding of Associate degree Engineering in deeltijd te kunnen volgen.

Ben je een ervaren, technische professional en wil je doorgroeien naar een meer leidinggevende functie? Bijvoorbeeld als projectleider, werkvoorbereider of commercieel technicus? Dat kan met de tweejarige deeltijdopleiding Associate degree Projectleider Techniek.

De Associate degree Projectleider techniek is de ideale opleiding voor wie in korte tijd wil doorgroeien naar een functie op HBO-niveau. Vanuit de techniekbranche bestaat een grote behoefte aan mensen die niet alleen vakinhoudelijk onderlegd, maar ook commercieel vaardig zijn en in staat zijn een project te leiden. Verbetering en vernieuwing van producten en processen én projectmatig werken staan centraal in de opleiding Ad Projectleider Techniek. Binnen de opleiding is aandacht voor zowel werktuigbouwkundige, elektrotechnische als bedrijfskundige aspecten.

Deze tweejarige opleiding op HBO-niveau wordt via afstandsonderwijs aangeboden door de Hanzehogeschool Groningen. De Hanzehogeschool verzorgt de inhoud en begeleiding van het onderwijs en maakt het mogelijk om de opleiding te volgen via flexibel afstandsonderwijs, via een online leeromgeving en flitscolleges. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het officiële Associate degree getuigschrift Projectleider Techniek van de Hanzehogeschool Groningen.

Daarom kies je voor Associate degree Projectleider techniek

  • Behaal een officieel erkend Associate degree -getuigschrift.
  • In twee jaar kennis van technisch projectmanagement op HBO-niveau.
  • Aangeboden door de Hanzehogeschool Groningen.
  • Zeer praktijkgericht, direct toepasbaar in het bedrijfsleven.
  • NVAO-geaccrediteerd, dus van bewezen hoge kwaliteit.

Meer informatie over de deeltijdopleiding​ Associate degree Projectleider Techniek vind je op de site van de Hanzehogeschool Groningen.

nvao ITK Ministerie OCW Hanzehogeschool groningen