Gelpolish

Inclusief gratis materialenpakket

 • Thuis studeren

  6 x € 52,50

 • Studieduur

  6 maanden

 • Afronding

  Studieverklaring

 • Benodigde vooropleiding

  Geen

Nog dagen!

Laatste dag!

Wegens succes verlengd!

Tijdschriftenbon cadeau
Lees meer

Tijdelijk ontvang je bij inschrijving gratis een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,- voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast.

Meer over deze actie

In het kort

Wil je verzorgde nagels met gelpolish leren maken, waarvan de lak wekenlang mooi, glanzend en krasvrij blijft zitten? Dan kunnen we je de unieke cursus Gelpolish van harte aanbevelen. Na deze cursus – met begeleiding van deskundigen uit het vak – kun je professioneel en hygiënisch gelpolish aanbrengen. De speciaal ontwikkelde webclips laten je de techniek tot in detail zien.

In de cursus Gelpolish leer je alle fijne kneepjes van het vak. Behendig aanbrengen van gelpolish op de natuurlijke nagel, gelpolish nailart ontwerpen én gelpolish aanbrengen over kunstnagels heen: na deze cursus lukt je dat allemaal in een handomdraai!

Door de slimme opbouw van de cursus – met veel praktijkopdrachten – oefen en verbeter je je vaardigheden snel. Al doende leer je de vele mogelijkheden en verschillende toepassingen van gelpolish kennen.

 • Speciaal ontwikkeld lesmateriaal.
 • Verrijkt met informatieve hoorcolleges.
 • Meteen aan de slag met praktijkgerichte opdrachten.
 • Begeleiding door professionals uit de beautybranche.
 • Inclusief gratis materialenpakket.
Voor wie

De cursus Gelpolish is ideaal voor iedereen die gelpolish op mooie, natuurlijke nagels wil leren aanbrengen. Wil je zelf verzorgde, gelakte, natuurlijke nagels waar je wekenlang geen omkijken naar hebt? Of wil je je bekwamen in het lakken met gelpolish voor je werk in een beauty- of nagelsalon? Deze hobbycursus brengt je alle gelpolish vaardigheden snel bij.

Doelgroep
Einddoel

Na de cursus Gelpolish heb je uitgebreide kennis opgedaan van de mogelijkheden van gelpolish en kun je op een professionele manier gelpolish op nagels aanbrengen.

Inhoud van de cursus Gelpolish

In de veelzijdige cursus Gelpolish doe je alle vaardigheden op om gelpolish professioneel en hygiënisch aan te brengen.

Inhoud
Meer over de inhoud

De LOI-cursus Gelpolish bestaat uit de volgende onderdelen:

Kennismaking met gelpolish

De cursus start met een kennismaking met alle facetten van gelpolish. Je leert wat de mogelijkheden en voordelen zijn van deze flexibele lak die wekenlang onbeschadigd en glanzend op nagels kan blijven zitten. Daarnaast krijg je uitleg over alle materialen waarmee je werkt. Na deze module weet je alles over de diverse termen en producten.

Gelpolish applicatie (1 kleur) op de natuurlijke nagel

In dit deel ga je direct zelf aan de slag aan de hand van de webclips en de foto’s. Je leert gelpolish op de natuurlijke nagel aanbrengen van het voorbereiden van de nagelplaat tot het uitharden van de gelpolish met de UV-lamp.

Gelpolish applicatie (French manicure) op de natuurlijke nagel

Ook in dit hoofdstuk ga je na heldere uitleg van alle stappen oefenen – op jezelf of op een model. Na afloop kun je met gelpolish een French manicure maken op natuurlijke nagels.

Gelpolish nailart designs

Na uitleg met stap voor stap-foto’s en webclips ga je zelf gelpolish nailart designs maken. Met bloemen-, luipaard-, visgraatpatroon of in barokstijl: je kunt het zo kleurrijk en glamourous maken als je zelf wilt! Je leert met transfer foil werken en sierlijke lijnen maken.

Gelpolish over kunstnagels heen

Gelpolish kan ook op kunstnagels worden aangebracht, al vergt dat wel een andere werkwijze. Die maak je je ook eigen door praktijkoefeningen, natuurlijk weer aan de hand van webclips.

Het opvullen of verwijderen van gelpolish

Het opvullen van gelpolish is een techniek apart, net als het verwijderen ervan. In dit hoofdstuk leer je precies hoe je deze technieken correct toepast.

Eerstehulpchecklist

Je werkt met chemische stoffen en hoe zorgvuldig je dat ook doet, het kan je ongemakken opleveren. Denk aan irritatie aan ogen, huid of luchtwegen. Daarom krijg je eveneens een eerstehulpchecklist als een handig naslagwerk. Per gelpolish product krijg je uitleg over de ingrediënten, gevaren én eerstehulpmaatregelen.

Gratis extra studiematerialen

Je ontvangt gratis een mooi materialenpakket met daarin twin coat, 1 gelpolish kleur en gelpolish remover.

Dit heb je nodig

Je dient te beschikken over een goede UV-lamp om de gelpolish te laten uitharden. Heb je deze lamp nog niet? Je kunt een lamp voordelig aanschaffen via www.netamasbeauty.nl.

Studieverklaring

Heb je alle opdrachten ter beoordeling ingestuurd en wil je een bewijs van de gevolgde cursus? Dan kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursus en de behaalde resultaten. De kosten voor een verklaring bedragen € 25,-.

Verder leren

Heb je de smaak te pakken en wil je je verder bekwamen in nagelverzorging of in andere onderdelen van uiterlijke verzorging? LOI biedt uitgebreide keuze in opleidingen en cursussen op het gebied van verzorging en styling en mode en beauty. Kies bijvoorbeeld voor:

 • Freelance nailartist
 • Manicure
 • Nagelstyling met gel
 • Nagelstyling met acryl
 • Pedicure, Voetverzorging.
De kwaliteitsgarantie van de LOI

Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. De LOI-opleidingen zijn door de minister van OCW erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB en de WHW, voor zover ze onder de reikwijdte van deze wetten vallen. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt. Je behaalt dan ook een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Alle bacheloropleidingen van LOI Hogeschool zijn NVAO-geaccrediteerd. Daarnaast heeft LOI Hogeschool het ITK-keurmerk behaald: hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg.

Studiemethode
Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Bij de LOI kun je de cursus volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Heb je veel of juist weinig tijd om met de cursus bezig te zijn? Bij de LOI kun je zoveel tijd aan je cursus besteden als je maar wilt. Je ontvangt een uitgebreid pakket dat uitnodigt om direct mee aan de slag te gaan. Zelfstandig maar zeker niet alleen; je krijgt professionele begeleiding en kunt op elk moment vragen stellen aan je eigen docent.
Zijn vaardigheden een belangrijk onderdeel van de cursus? Dan krijg je ook gratis praktijkdagen. Of dit ook bij jouw opleiding het geval is, lees je in de opleidingsinformatie op deze site. Daarnaast kun je bij de cursus gebruikmaken van diverse online studietools, zoals instructievideo’s, kennistests of oefeningen. Kortom: een slimme, doeltreffende en leuke manier van leren.

Thuis studeren
Maximale flexibiliteit
”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

Studeren als de kinderen op bed liggen of in een “verloren” uurtje overdag? Bij de LOI past de opleiding zich aan jou aan in plaats van andersom. Je bepaalt zelf waar je studeert, wanneer en hoe lang. Je verliest geen kostbare reistijd om naar een opleidingslocatie te gaan; je hebt gewoon een eigen docent die altijd voor je klaar staat en via de online leeromgeving snel antwoord geeft op vragen.

Online leeromgeving

Via de online leeromgeving LOI Campus leg je heel gemakkelijk contact met je docent en medecursisten. Je stelt er je vragen en kunt ervaringen uitwisselen. Ook vind je er handige studietools, zoals een duidelijk overzicht van de cursus en je resultaten en eventuele extra instructievideo’s of geluidsfragmenten.Bij steeds meer cursussen kun je via LOI Campus zelfs deelnemen aan live webcolleges.

Professionele begeleiding
Topdocenten uit de praktijk

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring die je van start tot eindstreep begeleiden.
Je kunt dan ook op elk moment vragen stellen en krijgt feedback van een vakspecialist die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Cursusduur

Een cursus van de LOI is prima te combineren met werk, gezin en andere bezigheden. Bij de LOI studeer je in je eigen tempo. Heb je meer tijd beschikbaar? Dan kun je de cursus sneller afronden.

Cursusduur: 6 maanden

Studieduur
Hoeveel tijd kost mijn cursus

Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de cursus besteedt. Als gemiddelde kun je uitgaan van ongeveer 8 uur per week. Heb je het druk of heb je juist meer tijd te besteden Geen probleem! De cursus past zich aan jou aan.

Langer over de cursus doen? Geen probleem!

Wil of kun je de cursus niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Geen probleem! Bij alle LOI-cursussen mag je langer over de cursussen doen, tot maximaal tweemaal de vermelde studieduur. Daarbij geldt een minimum van 12 maanden. Dus ook als je cursus maar 3 of 4 maanden duurt, mag je 12 maanden over de cursus doen. Je behoudt in die periode recht op persoonlijke begeleiding, feedback op je opdrachten en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Een belangrijk verschil met andere aanbieders!

Studietijd halveren? Dat kan!

Door het flexibele karakter van de thuisstudies, kunnen deze tot wel 2x zo snel afgerond worden. Wil je vaart maken en heb je meer tijd per week beschikbaar? De opleiding past zich aan jou aan in plaats van andersom. De lesstof, de docent, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt trouwens ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, mag je langer over je studie doen.

Lesgeld

Het lesgeld staat hieronder vermeld. Eventuele tussentijdse prijsverhogingen worden niet doorberekend. Er zijn diverse fiscale regelingen (voor werknemers en werkgevers) waarmee de netto studiekosten aanzienlijk worden verlaagd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 5% korting) worden betaald. Geef je keuze aan bij inschrijving.

Lesgeld : 6 x € 52,50

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort.

14 dagen vrijblijvend op proef

Voldoet de opleiding niet aan je verwachting? Dan kun je deze binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van redenen beëindigen.