HBO-bachelor Technische bedrijfskunde

Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Vakgebied

HBO-bachelor Technische bedrijfskunde

In het kort

In het kort
Type
HBO-bachelor
Diploma
HBO-bachelorgetuigschrift
Erkenningen
NVAO, ministerie van OCW, ITK

LOI Hogeschool en de Hanzehogeschool Groningen werken samen bij het onder de aandacht brengen van de mogelijkheden om een bacheloropleiding of Associate degree Engineering in deeltijd te kunnen volgen.

Innovatie is belangrijk in de economie van nu. Producten, machines, installaties en systemen, maar zeker ook bedrijfsprocessen veranderen voortdurend. Ze worden slimmer, efficiënter en duurzamer. Dit is hét werkterrein van de technisch bedrijfskundige. Complex en uitdagend!

In de brede, praktijkgerichte HBO-bacheloiropleiding Technische bedrijfskunde leer je technische en bedrijfskundige problemen op te lossen. Dit doe je door het analyseren, ontwerpen en verbeteren van producten en processen. Tegelijkertijd kun je het totaaloverzicht behouden over het technische en bedrijfskundige proces.

De lesstof wordt steeds vanuit zowel de werktuigbouwkundige, de elektrotechnische als de bedrijfskundige invalshoek benaderd. In de hoofdfase is er extra aandacht voor onderwerpen als technisch projectmanagement, maintenance engineering en Greenbelt.

De opleiding is zeer geschikt voor iedereen die op hoog niveau aan de slag wil binnen de technische sector, en dan met name in de bedrijfskundige kant geïnteresseerd is. In deze sector zijn de carrièrekansen voor hoger opgeleiden groot. Na afronden van deze opleiding mag de titel Bachelor of Engineering (B Eng) of de titel ingenieur (ing.) worden gevoerd.

De opleiding wordt via afstandsonderwijs aangeboden door Hanzehogeschool Groningen. De Hanzehogeschool verzorgt de inhoud en begeleiding van het onderwijs en maakt het mogelijk de opleiding te volgen via een flexibele online leeromgeving en flitscolleges. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het officiële bachelorgetuigschrift Technische bedrijfskunde van de Hanzehogeschool Groningen.

Daarom kies je voor de opleiding HBO-bachelor Technische bedrijfskunde

  • Bacheloropleiding met zeer goede carrièreperspectieven.
  • Aangeboden door de Hanzehogeschool Groningen.
  • Kwalitatief hoogwaardige opleiding.
  • Zeer praktijkgericht, direct toepasbaar in het bedrijfsleven.
  • NVAO-geaccrediteerd, dus van bewezen hoge kwaliteit.

Meer informatie over de deeltijdopleiding​ Technische bedrijfskunde vind je op de site van de Hanzehogeschool Groningen.

NVAO ITK Ministerie OCW Hanzehogeschool groningen