Toon 0 resultaten

Dennis Verduin, student HBO Management

“Als het nodig is, staat mijn docent voor me klaar”

Dennis Verduin werkt twee dagen in de week als hoofd automatisering bij modebedrijf de CS Group. Daarnaast trekt hij twee dagen per week uit voor zijn studie HBO Management die hij volgt bij LOI Hogeschool. Dennis: ”Ik heb hiervoor Technische informatica gestudeerd. Ik ging vijf dagen per week naar school. We moesten regelmatig samenwerken in groepen. Ik merk dat ik het prettiger vind om zelfstandig te studeren en dat kan bij LOI Hogeschool.

Zelf tijd indelen

Bovendien is het handig dat ik zelf mijn tijd kan indelen. In principe werk ik op dinsdag en donderdag. Ik studeer op woensdag en vrijdag. Soms moet ik echter op andere dagen werken. Ik kan dan zelf besluiten wat mijn studiedagen worden. Ideaal voor mij.

Goede begeleiding

Wat ik ook erg positief vind, is de begeleiding van je docenten. Als ik vastloop in de stof, mail ik mijn docent even en binnen één of twee dagen heb ik al antwoord. Zo loop ik geen studievertraging op. Overigens is de leerstof heel duidelijk en goed opgebouwd hoor, maar soms snap je gewoon iets niet en heb je even hulp nodig.

Een eigen restaurant

Met het diploma ga ik waarschijnlijk totaal iets anders doen. Vrienden van me volgen een horecaopleiding en we denken erover om zelf een restaurant te gaan beginnen. Dan komt een HBO Managementdiploma natuurlijk goed van pas!”

 

Meer over het vakgebied Management en Leidinggeven

Of je nu starter bent of je juist wilt specialiseren in het vakgebied Management en Leidinggeven, de LOI biedt erkende opleidingen op alle niveaus. Van volledige Master-, en HBO-bacheloropleidingen tot Associate Degree’s, korte HBO-programma’s en praktijkgerichte cursussen.

Bekijk het aanbod