Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Nu Asus Vivo Book
en andere acties

Nog dagen!

Laatste dag!

Tijdelijk verlengd!

Alle erkende HBO-opleidingen, nu met ASUS Notebook-actie

Bij alle HBO-bacheloropleidingen, volledige masteropleidingen en Associate degrees ontvang je nu een ASUS VivoBook E12 t.w.v. € 279,- voor maar € 39,-. Deze zilvergrijze ASUS VivoBook E12, type E203NA-FD026T, is licht en dun en beschikt onder meer over Windows 10 Home, een snelle Wifi-verbinding en lange batterijduur. Hierdoor is de notebook ideaal in gebruik voor studie, werk en thuis.

Asus VivoBook E12: 11,6 inch scherm, Intel® Dual-Core Processor, 32GB opslag en 2GB werkgeheugen. Bekijk alle informatie.

Asus VivoBook E12

Vragen en antwoorden over de ASUS VivoBook E12

Hoeveel geheugen heeft de ASUS VivoBook?

Antwoord: De notebook beschikt over 2 GB werkgeheugen en over 32GB opslagcapaciteit. De opslagcapaciteit is eventueel te vergroten met een SD-kaart.

Ik heb problemen met mijn ASUS VivoBook. Waar kan ik terecht?

Antwoord: Bij vragen en/of problemen met de ASUS VivoBook kun je telefonisch contact opnemen met het Service Center, 0591 – 570 290.

Ik wil graag met Office werken op de ASUS VivoBook, kan dat?

Antwoord: Ja, via http://bit.ly/2rw5lBK kun je het Officepakket aanschaffen. Voor HBO-studenten tegen een zeer scherp tarief via https://www.surfspot.nl/microsoft-office-365-proplus-nl-uk.html

Ik heb hulp nodig met het installeren van mijn ASUS VivoBook of het downloaden en/of gebruiken van apps. Hoe doe ik dit?

Antwoord: Bij vragen of hulp met het installeren van de ASUS VivoBook kun je telefonisch contact opnemen met het Service Center, 0591 – 570 290.

Wat is het typenummer van deze ASUS VivoBook E12?

Antwoord: Het typenummer is E203NA-FD026T

Wat zijn de specificaties van de ASUS VivoBook E12?

Antwoord: De belangrijkste specificaties zijn:

 • 11.6 inch met 178˚ wide-viewing angle display
 • Windows 10 Home
 • Dual-band 802.11ac Wifi
 • 2GB on-board memory
 • Intel® Dual-Core Celeron® N3350 Processor (2M Cache, up to 2.4 GHz)
 • Poorten: 1 x USB-C™, 2 x USB 3.1, 1 x HDMI, 1 x microSD

Bekijk alle informatie en afbeeldingen

Actievoorwaarden ASUS Notebook-actie

 • De ASUS Notebook-actie bestaat uit het verkrijgen van een ASUS VivoBook E12, type E203NA-FD026T voor € 69,- bij inschrijving voor een volledige MBO-opleiding van LOI MBO College of volledig Voortgezet onderwijs programma. En voor € 39,- bij inschrijving voor een volledige HBO-bachelor-, masteropleiding of Associate degree van LOI Hogeschool (thuisstudie en klassikaal); opleidingen met subsidie vanuit de overheid zijn uitgesloten van deze actie.
 • De actie geldt bij inschrijving in de periode van 10 november t/m 7 december 2017.
 • Voor thuisstudies geldt dat de aanvangsdatum van de gekozen opleiding vóór 21 december 2017 moet liggen; voor klassikale opleidingen geldt de eerstvolgende startdatum die bij de opleiding wordt vermeld.
 • De LOI behoudt zich het recht voor een in waarde vergelijkbaar artikel aan te bieden, indien een klassikale opleiding op een latere dan de aangegeven datum start.
 • De ASUS Notebook wordt toegestuurd als de inschrijving definitief is en het collegegeld van het eerste jaar en de volledige bijbetaling zijn voldaan. Bij betaling in maandelijkse termijnen wordt de ASUS Notebook toegestuurd nadat twee maandtermijnen collegegeld en de volledige bijbetaling zijn voldaan. Bij de volledige MBO-opleidingen wordt bij betaling in maandelijkse termijnen de ASUS Notebook toegestuurd nadat twee óf drie maandtermijnen lesgeld en de volledige bijbetaling zijn voldaan. Dit is afhankelijk van de hoogte van het lesgeld.
 • Bij voortijdige beëindiging tijdens het eerste studiejaar dien je € 89,- bij te betalen. Bij beëindiging in het tweede studiejaar wordt € 49,- in rekening gebracht.
 • Maximaal één ASUS Notebook per persoon, twee per huishouden.
 • Merk-, model- en specificatiewijzingen voorbehouden.
 • De actie geldt niet voor inschrijvingen vanuit het buitenland.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties van de LOI, m.u.v. de kortingen die bij de opleidingen worden vermeld.

Aantrekkelijke BladCadeau-actie bij alle overige opleidingen

Bij alle overige opleidingen, waaronder beroepsgerichte cursussen, korte HBO-programma’s en MBO-programma’s, krijg je een BladCadeau t.w.v. € 50,-. Daarmee heb je de keuze uit ruim 75 tijdschriftabonnementen, zoals LINDA., Runner’s World, Donald Duck of VT Wonen. De actie geldt o.a. voor beroepsgerichte cursussen en korte HBO- en MBO-programma’s. Ook als er voor de opleiding een korting geldt.
Tijdschriften

Actievoorwaarden BladCadeau-actie

 • De BladCadeau-actie geldt bij inschrijving in de periode van 10 november t/m 7 december 2017.
 • De actie geldt voor zowel de thuisstudie als klassikale opleidingen van de LOI; de audiocursussen, de cursus Speed reading, Speed learning, VO-examentraining en de cursussen van LOI Kidzz zijn uitgesloten van deze actie, evenals de volledige VO-programma’s, de volledige MBO-opleidingen en de volledige HBO-bachelor-, masteropleidingen en Associate degrees waarop de ASUS Notebook-actie van toepassing is. Ook opleidingen met subsidie vanuit de overheid zijn uitgesloten van deze actie.
 • Voor thuisstudies geldt dat de aanvangsdatum van de gekozen opleiding vóór 21 december 2017 moet liggen; voor klassikale opleidingen geldt de eerstvolgende startdatum die bij de opleiding wordt vermeld.
 • De LOI behoudt zich het recht voor een in waarde vergelijkbaar actie-premium aan te bieden, indien een klassikale opleiding op een latere dan de aangegeven datum gestart moet worden.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties van de LOI m.u.v. kortingen die bij de opleidingen staan vermeld.
 • De actie is niet geldig voor inschrijvingen vanuit het buitenland.
 • Het (eerste) lesgeld dient uiterlijk 21 dagen na ontvangst van (het eerste deel van) de opleiding door de LOI ontvangen te zijn.
 • Bij het (eerste) lesmateriaal zit een formulier waarmee het BladCadeau kan worden aangevraagd.
 • Het Bladcadeau wordt na ontvangst van het eerste lesgeld en het formulier verzonden naar het huisadres van de cursist/student (alleen in Nederland).
 • Maximaal één Bladcadeau per persoon, twee per huishouden, zolang de voorraad strekt.
 • De collectie van het Bladcadeau wisselt. Kijk voor gebruik, voorwaarden en de actuele en complete collectie van het BladCadeau op www.bladcadeau.nl