voortgezet onderwijs

Behaal een erkend diploma

"Ik wil in mei mijn eindexamen doen, dus nu moet ik wat meer tempo maken. Gelukkig kan ik dat zelf bepalen."
Hannah Schurink,
Cursist HAVO

Behaal een erkend diploma

"Ik wil in mei mijn eindexamen doen, dus nu moet ik wat meer tempo maken. Gelukkig kan ik dat zelf bepalen."
Hannah Schurink,
Cursist HAVO

VMBO, HAVO, VWO, examentraining: direct starten, snel slagen

De LOI heeft jarenlange ervaring op het gebied van voortgezet onderwijs. Met VMBO, HAVO en VWO word je opgeleid voor de staatsexamens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Je haalt dus precies hetzelfde diploma als bij een dag- of avondschool. Je ontvangt een uitgebreid lespakket thuis en krijgt van start tot diploma begeleiding van de beste docenten. Alleen extra trainen voor het examen? Ook dat kan bij de LOI met de slimme en unieke Examentrainingen. Reken maar dat je slaagt. Starten kan direct.

  • Haal het volledige diploma of losse certificaten VMBO-, HAVO- of VWO
  • De LOI leidt op voor de officiële staatsexamens van DUO
  • Extra trainen voor het examen met de slimme en unieke Examentrainingen
  • Altijd met professionele begeleiding
  • Goede aansluiting op examens

DUO

Kies je opleiding

Ook voor een examentraining kun je bij de LOI terecht. Bekijk het aanbod en schrijf je in.

VMBO

HAVO

VWO

Examentraining

"De LOI kwam als beste uit de bus"
Sandra

HAVO-cursiste

Lees het interview
"De LOI kwam als beste uit de bus"
Sandra

HAVO-cursiste

Lees het interview

Nu Acer Chromebook- en andere mooie acties

Schrijf je nu in en profiteer van een van onze aantrekkelijke acties. Zoals een Acer Chromebook-actie bij alle erkende HBO- en MBO-opleidingen, en de volledige programma’s VMBO, HAVO en VWO, korting tot wel 35% op een groot aantal opleidingen en cursussen. En ontvang een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,- bij alle overige opleidingen.

Bekijk alle acties

Chromebook of Nationale Tijdschriftenbon

Nog dagen!

Laatste dag!

Wegens succes verlengd!

Kwaliteitsgarantie

Alle volledige programma’s en vakken van VMBO, HAVO en VWO leiden op voor de staatsexamens die worden afgenomen door de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en zijn samengesteld door het College voor Examens (CvE). Je behaalt dan ook een erkend diploma, dat precies dezelfde waarde heeft als een diploma dat is behaald bij een dag- of avondschool. Een staatsexamen bestaat uit het centraal examen en het college-examen. Het centraal examen wordt schriftelijk afgenomen en is hetzelfde als het centraal examen op reguliere scholen. Het college-examen vervangt de schoolexamens in het reguliere onderwijs. Dit examen is meestal een mondeling examen, soms aangevuld met een schriftelijk deel.

Lees meer  

Studiemethode

Thuis studeren bij de LOI: zelfstandig maar zeker niet alleen

Bij thuis studeren is de hele methode opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Maar zeker niet alleen, want je krijgt alle begeleiding die je maar wilt. Opdrachten insturen en vragen stellen kan op elk moment bij je eigen docent. Daarnaast krijg je bij de opleiding slimme online studietools voor effectieve, extra ondersteuning. Dat alles bij elkaar maakt een thuisstudie bij de LOI de slimste weg naar een erkend diploma.

Maximale flexibiliteit

”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

”Ik kan mijn studie heel goed combineren met mijn werk en gezin.”
Désirée Buenen

Studeert bij de LOI

Leren in het weekend of in een “verloren” uurtje overdag? Bij de LOI past de opleiding zich aan jou aan in plaats van andersom. Je bepaalt zelf waar je leert, wanneer en hoe lang. Je verliest geen kostbare reistijd om naar een opleidingslocatie te gaan; je hebt gewoon een eigen docent die altijd voor je klaar staat en via de online leeromgeving snel antwoord geeft op vragen.

Studietijd halveren? Dat kan!

Door het flexibele karakter van de thuisstudies, kunnen deze tot wel 2x zo snel afgerond worden. Wil je vaart maken en heb je meer tijd per week beschikbaar? De opleiding past zich aan jou aan in plaats van andersom. De lesstof, de docent, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt trouwens ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, mag je langer over je studie doen.

Professionele begeleiding

Topdocenten uit de praktijk

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring die de klassikale bijeenkomsten verzorgen én je via internet ook persoonlijk begeleiden in de tussenliggende weken. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Nieuws

Schrijf nu in en profiteer nog van tegemoetkoming tot € 672,98

Wil je een VMBO-, HAVO- of VWO-opleiding gaan volgen bij de LOI? En heb je geen recht op een tegemoetkoming scholieren of studiefinanciering? Dan kom je mogelijk wel in aanmerking voor een tegemoetkoming deeltijders van DUO (voorheen IB-Groep)! Aanvragen kan t/m 31 juli. Schrijf je dus snel in!

Lees meer

Vraag een gratis proefles aan

Bekijk nu welke voortgezet onderwijscursus je wilt doen. Ga naar de cursus van je keuze en kies daar voor ‘Gratis proefles’*. Je ontvangt de proefles dan binnen enkele minuten in je mailbox.

Kies je opleiding

*Beschikbaar bij vrijwel alle opleidingen

youtube printscreen voortgezet onderwijs

Gratis studiegids

Behaal (alsnog) je VMBO-, HAVO- of VWO-diploma via de LOI. Ook voor een examentraining kun je bij de LOI terecht. Bekijk het aanbod in de gids.

Vraag nu de gids aan
Studiegids Voortgezet onderwijs

Studieadvies en contact

Bel 071 - 545 1234

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Contact Vraag studieadviesgesprek aan