Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past

Hogerop komen of je laten omscholen? Hoe je leven er ook uitziet, het kan! Het is een kwestie van gewoon beginnen. En de juiste keuzes maken natuurlijk. Wordt het een kort programma om snel je cv te versterken of ga je voor een volledige MBO- of HBO-opleiding? Wil je flexibel thuis studeren of klassikaal, met meer houvast? Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma. Start vandaag en maak je ambities waar!

Vind je opleiding in 4 stappen!

Corona en studeren bij de LOI

Alle opleidingen van de LOI gaan gewoon door. Thuis een opleiding volgen is bij de LOI immers heel normaal. In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen de bijeenkomsten van onze klassikale opleidingen voorlopig zoveel mogelijk via virtual classrooms plaatsvinden. Alleen de bijeenkomsten die niet online georganiseerd kunnen worden, zullen op locatie plaatsvinden. Voor meer informatie over de Corona-maatregelen verwijzen wij je naar de veelgestelde vragen. Ben je al student? Raadpleeg dan de campus voor meer informatie rondom de bijeenkomsten.

Nieuw!
LOI Klassikaal+, opleidingen starten binnenkort

LOI Klassikaal+ is de nieuwste, meest flexibele manier van klassikaal studeren. Je volgt lessen op locatie, die worden afgewisseld met bijeenkomsten online. Het beste van twee werelden dus. De opleidingen starten de komende weken. Schrijf je dus snel in en verzeker je van een plek bij de opleiding van je keuze.

Bekijk het aanbod

Gratis studiegids

Vraag nu een studiegids naar keuze aan. In deze digitale gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vind je alle informatie om een goede keuze te maken. Je ontvangt de digitale gids binnen enkele minuten per e-mail.

Vraag nu een gids aan

Studiegidsen