Groei door.
Bewaard
Vergelijk

Te vergelijken opleidingen

Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken

Nu vergelijken
071 - 545 1234 Contact

voor

Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd

Gevonden opleidingen

Geen opleidingen gevonden

Naar alle zoekresultaten

Relevante vakgebieden

Geen vakgebieden gevonden

Overige zoekresultaten

Geen pagina gevonden

Veelgestelde vragen

Groei door.

Volg een opleiding die past bij jouw ambities

Kies uit volledig HBO, MBO en korte cursussen in elke richting.

Snel een passende opleiding vinden

Groei door.

Volg een opleiding die past bij jouw ambities

Kies uit volledig HBO, MBO en korte cursussen in elke richting.

Snel een passende opleiding vinden

De opleider waar je verder mee komt

Met een LOI-opleiding kies je voor kwaliteit en meer dan 90 jaar ervaring. De LOI biedt opleidingen op alle niveaus in elke denkbare richting. Je studeert naar keuze thuis of klassikaal en altijd met persoonlijke begeleiding van topdocenten. Zo is de opleiding prima te combineren met een baan of gezin en behaal je snel een erkend diploma.

NVAOMinisterie van OCW

Nu aantrekkelijke ASUS Notebook-actie

Schrijf je nu in voor een erkende HBO- of MBO-opleiding, of een volledig VMBO-, HAVO- of VWO-programma en profiteer van de ASUS Notebook-actie. Je ontvangt dan een ideale notebook voor studie, werk en thuis. Bij alle overige opleidingen profiteer je van een aantrekkelijke tijdschriftenactie. Bovendien krijg je tijdelijk tot wel 35% korting op een groot aantal opleidingen en cursussen.

Bekijk alle acties

ASUS Vivobook of BladCadeau

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Klassikaal óf thuis studeren. Altijd begeleid door topdocenten

Heb je graag een extra stok achter de deur en wil je medestudenten en docenten ontmoeten in de klas? Kies dan voor een van de klassikale opleidingen. Wil je liever volledig flexibel zijn en hecht je minder waarde aan het klassikale aspect? Kies dan voor onze efficiënte thuisstudie methode. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding door topdocenten uit het werkveld van je studie.

Klassikale opleidingen op locaties door heel Nederland

De LOI biedt meer dan 350 klassikale opleidingen voor elke fase in je loopbaan. Kies uit erkend HBO en MBO, korte programma’s en beroepsgerichte cursussen, op locaties door heel Nederland. Dankzij de efficiënte manier van studeren en de flexibele opzet zijn de opleidingen prima te combineren met een baan en gezin. Velen kozen al voor LOI Klassikaal. Zowel particulieren als organisaties, waaronder de Belastingdienst, Defensie en het Leids Universitair Medisch Centrum.

Binnenkort een klassikale opleiding volgen? De inschrijvingen voor maart zijn al gestart. Kies nu uit het aanbod en schrijf je snel in. 

Bekijk het aanbodVraag een gratis studiegids aan

Bekijk alles over klassikaal studeren in 90 seconden

De klassikale opleidingen zijn te volgen op locaties door heel Nederland en worden verzorgd door topdocenten, die je zowel in de klas als thuis begeleiden. Dankzij de flexibele opzet en efficiënte aanpak zijn de klassikale opleidingen prima te combineren met een baan en druk privéleven.

  • Keuze uit avond-, vrijdag- en zaterdagopleiding.
  • Klassikale bijeenkomsten om de 2 tot 3 weken in kleine groepen.
  • Gerichte training onder leiding van topdocenten uit de praktijk.
  • De docent is ook buiten de bijeenkomsten bereikbaar voor vragen.
  • Doelgerichte lesstof voor studenten met werkervaring
  • Examens kunnen veelal iedere werkdag worden afgelegd.

Zo werkt klassikaal studeren bij de LOI

Klassikaal studeren bij de LOI? Bekijk hier de video.

Thuis studeren met 100% flexibiliteit en professionele begeleiding

Bij thuis studeren is de hele methode opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Je krijgt daarbij alle begeleiding die je maar wilt. Opdrachten insturen en vragen stellen kan op elk moment bij je eigen docent. En zijn vaardigheden een belangrijk onderdeel van de opleiding? Dan krijg je ook praktijkdagen. Daarnaast krijg je bij de opleiding online studietools voor effectieve, extra ondersteuning. Dat alles bij elkaar maakt een thuisstudie bij de LOI de slimste weg naar een erkend diploma. 

Zo werkt thuis studeren bij de LOI

Nieuws

HBO-bachelor Verpleegkunde, nu met subsidie tot € 10.000

Werkgevers in de zorg staan te springen om HBO-opgeleide professionals. De overheid wil scholing dan ook stimuleren en biedt subsidie voor een beperkt aantal geselecteerde opleidingen. De bacheloropleiding HBO Verpleegkunde van LOI Hogeschool is door de overheid geselecteerd voor deze unieke subsidieregeling. Dat betekent dat je deze klassikale opleiding nu kunt volgen met een subsidie tot maar liefst € 10.000,-. Voor verpleegkundigen met een MBO 4-diploma is er een verkorte opleiding.

Naar de opleiding

HBO Verpleegkundige
"Ik vind het persoonlijke contact met studenten heel belangrijk"
Sylvia Jansen

Docent HBO Rechten

Lees het interview
"Ik vind het persoonlijke contact met studenten heel belangrijk"
Sylvia Jansen

Docent HBO Rechten

Lees het interview

Opleiding en Carrière event. Meld je nu aan!

Waar sta jij in je carrière? Meld je nu aan voor het Opleiding en Carrière event op zaterdag 3 februari of dinsdagavond 6 februari. Hét event om richting te geven aan je carrière. Met presentaties, branchesessies, diverse stands en alles over HBO, MBO, cursussen, klassikaal én thuis studeren.

Geïnteresseerd in de opleidingsmogelijkheden voor werknemers of zakelijke maatwerktrajecten? Werkgevers zijn van harte welkom op het Opleiding en Carrière event voor bedrijven op dinsdagmiddag 6 februari. 

Informatie en aanmelden Informatie en aanmelden werkgevers

Contact en advies

Heb je nog vragen over de opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Onze studieadviseurs helpen je graag! Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze.

071 - 545 1234
Maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Studieadvies en contact