`

Studieduur en lesgeld

: 10 maanden
: 10 x € 44,50
:

15%

:

10 x € 37,83

In het kort Meer informatie

: 10 maanden
: 10 x € 44,50
:

15%

:

10 x € 37,83

Geen (niveau B1 is gewenst)

Ja, niveau B2

 

X

Faciliteiten bij deze opleiding
 • Kennistrainer
 • Vragen stellen aan je docent
 • Contact leggen met je studiegenoten
 • Overzicht vorderingen
 • Mediatheek
 • Informatie over examens
 • Contact met de LOI

Meer weten? Vraag de gratis proefles aan!

Dit heb je nodig

 • Internetaansluiting
 • Tekstverwerkingsprogramma dat
  bestanden in Word-formaat kan opslaan.

Eventuele aanvullende systeemeisen vind je in de opleidingsinformatie.

 
     

Vraag en antwoord

Heb je een vraag, kijk eerst of het antwoord hier staat.

Engels voor gevorderden

Leer nóg beter Engels en haal een internationaal erkend diploma

Wil je je heel goed kunnen uitdrukken in het Engels of je kennis van het Engels weer opfrissen? Bijvoorbeeld omdat je op reis gaat naar Engeland, of omdat je de taal voor je werk perfect moet beheersen? Dan is deze cursus een prima keuze. Op een leuke en slimme manier breid je je woordenschat uit en leer je je meer genuanceerd uit te drukken. Je leert de perfecte uitspraak, met behulp van teksten ingesproken door ‘native speakers’. Je ontvangt ze naar keuze op cd of als MP3-bestand.

Goed Engels leren is niet alleen leuk en handig, kennis van de Engelse taal is ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft je zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Daarom kies je de cursus Engels voor gevorderden van de LOI

 • Inclusief online hoorcolleges
 • Oefenen voor je examen met de mobiele kennistrainer
 • Al binnen een maand is je kennis van het Engels sterk verbeterd
 • Uniek! Leuk én effectief studeren met multimediale opdrachten
 • Persoonlijke en motiverende begeleiding van ervaren docenten
 • Online inspreken en snel gesproken feedback terug
 • Officieel FCE B2-diploma van de University of Cambridge
 • Ideaal als opfriscursus (havo-niveau)
 • Nog sneller klaar zijn? Kies voor de spoedcursus!

Compleet lespakket; meteen alles in huis

 • Nieuw! Gesproken teksten als MP3-bestanden
 • Of 8 cd’s om de teksten te beluisteren
 • Helder geschreven lesmateriaal met afwisselende oefeningen
 • Optioneel: bestel een headset bij de LOI!

Speel mee in online animatiefilms!

Bij deze opleiding speel je met je eigen stem mee in echte animatiefilms. Een superleuke, effectieve én vooral interactieve manier van studeren. Wat je leert, pas je direct toe in de praktijk. Hierdoor leer je de taal beter en sneller.

In de filmpjes, die je vindt op LOI Campus, krijg je regelmatig de opdracht om iets in de taal te zeggen en dit in te spreken op de computer. Je bestelt bijvoorbeeld iets in een restaurant, voert een gesprek met vrienden of vertelt de taxichauffeur waar je heen wilt. Je oefent de taal dus meteen in levensechte situaties! Bekijk de demo (voorbeeld van Spaans voor beginners).

Bij het inspreken op de computer kun je eventueel gebruikmaken van een headset. Deze kun je heel eenvoudig via de LOI bestellen. Geef je keuze aan op het inschrijfformulier.

Uniek! Online hoorcolleges

Bij deze cursus kun je online hoorcolleges volgen. Je krijgt dan via je eigen computer extra uitleg van een ervaren docent, bijvoorbeeld over lastige grammaticale kwesties en over onderwerpen die door studenten als lastig worden ervaren. Zo heb je de stof nóg sneller en beter onder de knie en ga je perfect voorbereid naar het examen!

Kennistrainer

Herhalen is dé manier om te slagen voor een examen. Daarom kun je bij de LOI gebruikmaken van de online kennistrainer. De kennistrainer stelt je vragen en herhaalt precies die vragen die je niet wist of niet goed had. Net zo lang tot je alle leerstof kent én onthoudt. Een betere voorbereiding op je examen is er niet. Zo slaag je zeker! Ook beschikbaar voor op je smartphone.

Je behaalt een internationaal erkend niveau

Met de cursus Engels voor gevorderden breng je je kennis van het Engels op het gebied van spreek-, luister-, schrijf- en leesvaardigheid op een professioneel niveau. Na afloop van deze cursus kun je je uitstekend uitdrukken in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Je beheerst de grammatica en hebt een flinke woordenschat opgebouwd. Doordat de cursus een groot aantal onderwerpen uit het dagelijks leven behandelt, leer je bovendien meteen veel over Engeland.

Het niveau dat je haalt met deze cursus Engels voor gevorderden wordt internationaal aangeduid met B2. Je kunt ook een internationaal erkend examen afleggen. Wil je taalcursussen vergelijken, kijk dan goed naar het te behalen eindniveau.

Inhoud van de cursus Engels voor gevorderden

In het lesmateriaal komt een breed scala aan onderwerpen aan bod. Met ieder hoofdstuk breid je je woordenschat verder uit. Ook de grammaticaregels worden duidelijk uitgelegd. Je past het geleerde meteen toe. Want je leert een taal pas echt als je hem meteen actief gebruikt.

Na de cursus kun je je goed uitdrukken in gesprekken met Engelstaligen. Je kunt bijvoorbeeld in een winkel niet alleen zeggen wat je wilt hebben, maar ook informeren naar verschillende details en/of specificaties. Ook in gesprekken met de lokale bevolking kom je verder dan de standaardvragen en -antwoorden. Je uitspraak is uitstekend, want je leert met teksten die ingesproken zijn door ‘native speakers’: mensen van wie het Engels de moedertaal is. Je zult merken dat je daardoor met het grootste gemak contact maakt met de inwoners van het land. Je leert het Engels zodanig verstaan dat je programma’s op radio en tv zonder moeite kunt volgen.

Na het afronden van de cursus lees je zonder moeite artikelen in een Engelse krant of een Engels tijdschrift. Je schrijft straks ook zonder problemen verschillende formele en informele brieven, zoals persoonlijke correspondentie of meer zakelijke teksten.

Je gebruikt de taal meteen in situaties die je in het dagelijks leven ook tegenkomt. Naast grammatica en vocabulaire, leer je het geleerde direct toepassen. Zo gaat de taal nog meer leven.

Het lesmateriaal bevat een breed scala aan onderwerpen. Zo leer je naast de taal, meteen veel over het land. In ieder hoofdstuk wisselen oefeningen in spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid elkaar af. Je bent dus nooit lang met hetzelfde bezig.

Haal een officieel diploma

Na afronding van de cursus Engels voor gevorderden kun je ervoor kiezen het officieel erkende examen First Certificate in English (B2) van de University of Cambridge af te leggen. De University of Cambridge stelt de examenopgaven op en corrigeert het werk. Het examen wordt in juni en december afgenomen op diverse plaatsen in Nederland. Het examengeld bedraagt € 200,– (2015).

Geen examen? Vraag een studieverklaring aan

Wil je geen examen afleggen, dan is het mogelijk om een studieverklaring aan te vragen. Hiermee heb je een bewijs inhanden van de gevolgde opleiding en de behaalde studieresultaten. De kosten voor een verklaring bedragen € 25,-.

Vooropleiding

Voor de cursus Engels voor gevorderden is Engels op VMBO- of MAVO C-niveau of een cursus Engels voor beginners gewenst.

Verder leren?

Wil je na deze cursus je kennis van de taal naar een nóg hoger niveau tillen? Dan is de cursus Engels voor meergevorderden een prima vervolgcursus!

Schrijf je direct in

Inschrijven is heel eenvoudig. Vul gewoon het inschrijfformulier in. Als je je nu inschrijft kun je binnenkort al aan de slag. Doe het dus vandaag nog!

14 dagen vrijblijvend op proef

Na inschrijving bij de LOI ontvang je binnen enkele dagen het eerste lespakket thuis. Het materiaal kan dan op het gemak worden ingezien. Voldoet het niet aan de verwachtingen, dan mag het pakket, zonder verplichtingen, binnen 14 kalenderdagen aan ons worden geretourneerd.

Nu inschrijven Gratis studiegids Gratis proefles
zijbalk 3.0 zomer instapweken tijdschriftenbon mbo, talen en eigen zaak camp
Persoonlijk studieadvies? Bel 071 - 545 1234
Talengids