`

Actief een vreemde taal leren met leuke games, online oefeningen, een spannend bordspel en nog veel meer.

Veel kinderen vinden het erg leuk om een andere taal te “spreken”. Ze komen er mee in aanraking via de televisie en andere media. Met de taalcursussen Engels leren en Spaans leren van LOI Kidzz kan je kind de taal ook écht gaan begrijpen en gebruiken. Speciaal voor kinderen in groep 5 t/m 7 met een flinke portie ‘fun’.

Onderzoek bewijst: nú een taal leren geeft een grote voorsprong

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat op jonge leeftijd het vermogen om gemakkelijk een nieuwe taal te leren, vele malen groter is dan op latere leeftijd. Bovendien stimuleert het ook de algehele taalvaardigheid. Geef ook jóúw kind deze voorsprong!

Je kind beleeft de cursus als een spannend avontuur

De lessen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van de leeftijdsgroep. Ze voeren je kind mee met een spannend avontuur dat de rode draad vormt door de hele cursus. Met het leren van de Engelse of Spaanse taal, het doen van de oefeningen en het spelen van leuke games, helpt je kind de hoofdpersonen uit het verhaal!

Een woordenschat van 1200 woorden!

Na afloop van de cursus kent je kind wel 1200 woorden! Denk hierbij aan woorden voor begroeten, familie, het weer, tellen, kleuren, tijd, dieren en nog veel meer! Met deze woorden kan je kind een eenvoudig gesprekje voeren in het Engels of het Spaans. Erg handig voor op vakantie! En wat het mooie is: na deze cursus zal het leren van communicatieve vaardigheden en andere talen alleen maar makkelijker zijn!

Een taal leren bij LOI Kidzz

- Kleurrijk, gedrukt lesmateriaal
- Gratis headset met microfoon voor de online oefeningen voor uitspraak
- Begeleiding en feedback van een ervaren docent
- Spelenderwijs leren met spannende games en een superleuk bordspel

Beleef het avontuur en doe de gratis proefles. Of lees meer over de cursus Engels leren, de cursus Spaans leren.